Behandlinger

massage-odense

 

Tao Massage er en gammel og energigivende behandling

Mine værdier er baseret på at kundernes behov er yderst vigtige. Hele min filosofi og massage er dedikeret til at imødekomme disse to behov.

Jeg vil gerne tilbyde dig den mulighed at få en personlig behandling.

Jeg udfører Tao dybdegående Olie massage a 45, 60 eller 90 minutter hvor massagen går i dybden med både fysisk som psykisk, og arbejder med eventuelle blokeringer, og gamle ubearbejdede skader på krop og sind.

Tao Massage

Lidt om Tao massage

Denne unikke og helt fantastiske taoistiske helkrops oliemassage, er en dybdegående, afslappende, og utrolig velgørende massage, som både kan afhjælpe eventuelle blokeringer, myoser, spændings hovedpine, iskiasproblemer, indre spændinger, uro samt anspændthed og stress symptomer, både fysisk som psykisk, – alt efter hvad der fokuseres på i behandlingen. Der masseres både med lette tryk (shiatsu), men også mere dybdegående som stimulerer både blodcirkulationen, og udrensningsprocessen i kroppen. Der arbejdes med meridianer og chakra områder under behandlingen, som en helt naturlig behandlings del.

Denne helt specielle taoistike psykosomatikske massage, er en særlig og velgørende massage, som går ind og arbejder med ens dybder og blokader i organerne, som har en indvirkning på hele menneskets mentale og helbredsmæssige tilstand.

Jeg tilbyder følgende behandlinger:

Jeg udfører Tao dybdegående Olie massage & Tao Terapeutisk Olie massage a 45, 60, el 90 min varighed, samt nyheden Body 2 Body Tao Tantrisk Release Massage a 30, 45 el 60 min varighed.

Lidt om TAO massage

Grund ideen i Taoismen går primært ud på, at skabe en sund og positiv harmoni mellem menneskene, og at menneskets fysik og psyke samarbejder, og giver en helhed og mental tilstand som danner rammen om sundhedstilstanden og følelsesliv.

Tao nakke Massage & Terapi

Nakkemassage indgår i Tao Massagen som løsner op for spændinger og infiltrationer som kan give hovedpine og kvalme men vil aftage efter denne behandling

TAO TANTRA TERAPEUTISK MASSAGE

Lidt om Traditionel Tao Tantra Terapeutisk Olie Massage. 

Vil DU have en hel unik oplevelse, uden at føle det er alt for grænseoverskridende, da DU bestemmer om du er nøgen eller har tøj på. Få ny energi og vitalitet med fokus på krop og sjæl hører sammen. 60, 120 min. Eller 2 – eller 3 timer hvor du kan slippe hæmningerne.

– Så er Tao Tantra Terapeutisk – også kaldet Tao-Tantra Massage lige noget for Dig.

Den oprindelige Tao Massage – jeg har navngivet Tao Tantra Terapeutisk Massage, kan også opleves med al respekt for Taoisternes ældgamle kunnen, der oprindelig var en blanding af seksuel og mental styrkelse via denne helt unikke behandling der fokuserer på både krop og psyke, med en Dybdegående seksuel helkropsmassage, der får modtager til at få energi, velvære, ro og balance med ny selv indsigt via din egen dybe og rolige vejrtrækning, som løsner eventuelle blokeringer og ubalancer. Denne massage er velegnet til både mænd og kvinder. Der er mulighed for en multiorgastisk oplevelse gennem forløbet. En egentlig erektion / ejakulation er ikke meningen, men derimod en orgastisk følelse som udløser endorfiner der modvirker stress og blokeringer i kroppen som giver balance og velvære længe efter massagen.

Hos mænd betyder prostata musklen utrolig meget, både mht. den seksuelle energi, styrke, udholdenhed, men såsandelig også vandladningen, og evnen til at kunne undgå inkontinens, både med massagen og diverse øvelser. Både eller enten ind- og udvendig tilbydes. Områder omkring, og på pungen, og penis er der mange nerver og følelser, som kan masseres med lette strøg og blide bevægelser, der kan aktivere impulser til øget lyst og velvære, samt løsne op for stress og anspændthed. Der gives ikke en egentlig seksuel ejakulation, men nærmere en kraftig orgastisk tilstand kan dog opnåes ved en kombination af din egen vejrtrækning og selve massagen. Energien trækkes ligesom op fra lænden, og rygsøjlen og helt op til hovedet og ud gennem kraniet.

Hos kvinder betyder stimulering af bryster meget, og har kan der udføres en blid brystmassage. Områder og punter omkring lænd, mave inderlår, og udenpå, samt på selve vagina er der mange nerver, og følelser, som kan ved blide og lette berøringer stimuleres og give en øget energi. Der kan også løsnes blokeringer og spændinger under massagen.

Det er helt op til modtageren at få masseret hvor der er behov for i samråd med massøren.

Vejrtrækningen er vigtig under behandlingen, for at opnå fuldstændig ro og afslapning, hvor fokus er på modtageren. Vejrtrækningen er dog også utrolig vigtig og den skal være dyb, helt nede fra mellemgulvet, og ånde ud så blodet iltes, og energier frigives.

Massage på lænden er meget beroligende og giver varme gennem hele kroppen, som kan fjerne blokeringer og anspændthed på en blid måde.

Mave/tarm Organ Massage er blid massage omkring navlen, med cirkulære bevægelser, og små tryk alt efter samråd med modtageren, som kan stimulere og berolige mave/tarm samt afhjælpe på stress, som der tit kan give luft i tarme eller hård og træg mave.

Et kort sammendrag af behandlingen er at der indgår både akkupressur, organ, hånd, fod, ansigts, lymfedrænage, samt nakke/kraniosakral massage i behandlingen, som er en helkrops massage.

TAO betyder ‘Vejen’ på kinesisk sådan kortfattet fortalt, og er simpelthen en massage som viser modtager af massagen ‘vejen’ som han/hun har brug for at følge – både kropsligt og mentalt, udfra behandlingen og hvad der er behov for.

Der er fokus på den enkelte, og 2 forskellige mennesker modtager massagen på 2 forskellige måder, så vil altid være op til den enkelte.

TAO TANTRA BODY TO BODY RELEASE MASSAGE Vælg mellem 3 typer. Type 1. BASIC & 2. PRO &  3. ORIGINAL

LIDT OM TAO TANTRA BODY TO BODY RELEASE OLIE MASSAGE

Tao Tantra Body to Body Sexual Release Olie Massage

Tao Tantra Organ Massage – Organ Massage

Prøv en Body 2 Body Tao Tantrisk Release Olie Massage med fokus på NÆRVÆR og TOTAL AFSLAPNING og få massage på hele kroppen, med cirkulære energiske bevægelser der aktiverer og overfører Chi energi med mulighed for at opleve et helt specielt energiflow. Prostata massage tilbydes hvis det ønskes. Både ind- Udv. Godt for udholdenhed og viriliteten.

Vælg en 30, 45, 60 minutters sessioner

Type 1. BASIC modtager DU massage med mulighed for let berøring undervejs.

Type 2. PRO har DU mulighed for at prøve at massere undervejs. Der skiftes med at massere.

Type 3. ORIGINAL er en hel unik oprindelig og ægte Seksuel Healings Tao Tantra b2b med ind- og udv. massage af vagina, med tantriske traditionelle massage teknik, hvor modtager giver sig helt hen.

HOTSTONE & COLDSTONE OLIE MASSAGE 

Hotstone massage

Hot stone massage odenseLæg dig til rette, slip bekymringerne fri og få fornyet overskud og energi!

Hotstone massage er en beroligende afspændingsbehandling for krop og sjæl. Jeg vil starte med at påføre din krop aromatiske olier, derefter placeres varme keramiske sten på specielle punkter på din krop, og vil med afstressende og blide bevægelser udføre Hotstone massagen.

Varmen fra stenene vil langsomt brede sig til hele kroppen og trænge dybt ind i musklerne. Du vil mærke, hvordan alle afspændingerne i dine muskler løsner sig, og du vil slappe så meget af, at du næsten befinder dig i en meditativ tilstand.

Hotstone massage blev oprindelig udviklet af indianerne for flere hundrede år siden, som brugte den terapeutisk. I dag bruges denne massageform som wellness massage og anvendes med henblik på afspænding og ren forkælelse.

En fantastisk og helt enestående oplevelse, som du bare må prøve!

Cold stone massage

Cold stone massage OdenseCold stone massage giver afstresning og hjælper kroppen til at slappe af. Det hjælper også sindet slip på angst og traumer. En kold stone massage er nyttigt for sportslige skader, hævelse og betændelse.

De sten jeg benytter til cold stone, er marmorsten fra Indien. De kan benyttes alene som cold stone terapeutisk massage, eller sammen med hot stone som giver en god kombination af varme og kølende følelse på kroppen, men anbefales ikke så godt til folk med kolde fødder, eller nedsat blodomløb.

Cold Stones hjælper kroppen til at aktivere de ubevidste handlinger og følelser, som derved stimulerer det autonome nervesystem.

Cold Stones virker kølende, men ikke kold som is.