Terapi Samtale & Massage

Terapi Odense

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terapi & selvudviklingssamtale

Er du kørt fast i dit Liv, hverdag, Familieliv, sexliv, mistet lysten til din partner, eller problemer med at få lysten tilbage efter  sygdom, graviditet, skilsmisse, eller bare kunne tænke dig at få nogle råd til at komme videre med din tilværelse ? Så kan det være du skulle prøve personlig selvudviklingssamtale/terapi hos mig.

Samtaleterapi med formålet

 -at DU får luft for tanker og frustrationer og Jeg kun lytter og støtter Dig positivt op. Jeg kan vejlede eller ytre min mening hvis det ønskes, men kan og vil ikke rådgive eller fortælle hvad der er bedst for DIG. Det er samtale der kan gøre dig mere klar over dine indre tanker og følelser og indse dine egne personlige ønsker og behov, så du får lidt klarhed på dine tvivlsspørgsmål i livet, eller bare får læsset din tunge bagage af og kommer videre lidt mindre negativt ladet.

Massage & Terapi

Terapi samtalen kan kombineres med 30, 60 eller 90/120 min Massage inden selve samtalen med stor beroligende effekt. Jeg har tidligere arbejdet for Odense Foreningen Kræftens Bekæmpelse som støtteperson og talt med mennesker om deres følelser og tanker i krise situationer. Og jeg har en bred livserfaring som jeg føler ruster mig til at modtage kunder til personlige samtaler i min forretning. Jeg ser frem til at høre fra Dig.

Afbud skal meldes senest 24 timer før den aftalte tid.